Wat gebeurt er met ons afval als we het weggooien? Hoe ziet onze afvalketen er eigenlijk uit? Waarom scheiden we sommige soorten afval juist wel en anderen niet? Kan de inzameling beter en efficiënter?

Tijdens deze aflevering van Talk of the Town gaan we in gesprek over onze afvalketen, zowel voor huishoudelijk als bedrijfsafval. Waar gaat ons afval heen? En hoe ziet de toekomst van ons afval er uit, met de circulaire ambities van Amsterdam op de planning?

Door de huidige Corona-maatregelen is dit programma gratis & online te bekijken via onze LIVECAST. Reserveer snel om toegang te krijgen tot de live uitzending van dit programma.
ProgrammareeksTalk of the Town

In deze maandelijkse talkshow werpen we licht op nieuwe stedelijke ontwikkelingen in Amsterdam en buigen we ons samen met politici, ontwerpers, bouwers en gebruikers over stedenbouwkundige ontwerpen en bestemmings- en bouwplannen. Wat verdwijnt er komende jaren uit het straatbeeld en wat krijgen we er voor terug? Terugkerend onderwerp: de rol van de creatieve industrie in verschillende fasen van stedelijke ontwikkeling.