De alleenstaande moeders van Zuidoost staan bekend om hun doorzettingsvermogen en veerkracht. Soms eist het alle ballen in de lucht houden zijn tol en is het lastig om goede keuzes te maken, voor een gelukkig(er) leven. Iedere moeder en elke situatie is anders, maar iedere moeder wil een gelukkig leven met haar kind(eren). Single SuperMom heeft de inspirerende online cursus Durven Doen ontwikkeld: in 7 stappen naar een gelukkig en succesvol leven!

Op maandag 17 mei a.s van 20.30 tot 21.30 uur presenteert Single SuperMom in samenwerking met Buurtgezinnen, Stichting Congada, Stichting ProFor en Stichting Veni Cultura hun online cursus Durven Doen. In deze cursus worden de cursisten begeleid om vanuit verschillende invalshoeken te onderzoeken wat voor hen de beste weg is naar een gelukkiger leven met hun kinderen.

DossierDemocratie en sociale innovatie
Democratisch

Wil je gelukkig zijn? Wil je als alleenstaande moeder in balans leven?. Wil je een leven waarbij ruimte is voor zelfontplooiing en economische zelfstandigheid? Aan de hand van dit soort vragen worden cursisten uitgedaagd met elkaar en zichzelf aan de slag te gaan op weg naar positieve verandering.

Tijdens de trainingen leren zij prioriteiten te stellen, slechte patronen te doorbreken en hun dromen in realistische doelen te vertalen en behalen.

Zij zullen hun ervaringen delen met de andere deelnemers, elkaar emotionele en praktische steun bieden en zij leren hoe zij met moeilijke situaties moet omgaan.

Als zij gelukkig zijn zullen hun kind(eren) ook gelukkig zijn!

Dit programma gaat over
Dit programma is ontwikkeld door
Angelique Hoogmoed
De moderator van dit programma is
Fadoua Alaoui
T.V. Host & dagvoorzitter
ProgrammareeksZuidoost van morgen

Amsterdam Zuidoost is on the rise. Als alle ambities worden waargemaakt, zal het aantal inwoners van het stadsdeel de komende twintig jaar nagenoeg verdubbelen. Zuidoost verdicht, vernieuwt en breidt uit. In deze vijfdelige programmareeks werpen we een blik op het Zuidoost van de toekomst. Wat gaat er allemaal gebeuren? En voor welke sociale, economische en duurzame uitdagingen staat het stadsdeel?