Een avond speciaal ontworpen voor onderwijsprofessionals, ouders en beleidsmakers die streven naar een transformatie in de manier waarop schooladviezen worden gegeven. Wij richten ons op het vinden van betere methoden om kinderen te begeleiden naar de meest geschikte vervolgopleiding, door verder te kijken dan enkel schoolprestaties en emotionele ontwikkeling. Deze avond zullen diverse toonaangevende sprekers uit het onderwijs hun inzichten en ervaringen delen, met als doel om samen te werken aan een eerlijker en effectiever schooladvies-proces. Daarnaast zijn er netwerkmogelijkheden om gelijkgestemden te ontmoeten en te leren van elkaars expertise.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.
Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
Laura Janszen
Producent
Mediapartners
ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.