Om de Corona-crisis het hoofd te bieden en de gezondheidsrisico’s tot een minimum te beperken, heeft programmastichting Pakhuis de Zwijger alle publieke programma’s t/m 6 april heeft geannuleerd.

Deze avond neemt Jeremy Heshof je respectvol en met humor mee in zijn werk als (relatie)therapeut en ligt de nadruk op mannen die (ook) seks hebben met mannen. Krijgt Jeremy zelf weleens ergens rode oortjes van? Welke hulpvraag heeft hem het meest verbaasd? Wordt hij wel eens versierd tijdens zijn werk? Hoe draagt hij tijdens zijn gastlessen bij aan het verminderen van homofobie onder studenten? Hoe ontstaat homofobie eigenlijk? Waarom is hij een ambassadeur van organisatie Emancipator?

Gedurende deze presentatie bespreekt hij dit op eerlijke wijze en ook andere onderwerpen komen voorbij zoals seks, (open)relaties, geloof, seksueel geweld en fetisj. Dit wordt geïllustreerd met grappige, gênante en ontroerende filmfragmenten.
Schrijver Johan Verweij is deze avond te gast en hij zal door Jeremy worden geïnterviewd naar aanleiding van zijn in maart 2020 verschenen boek ‘Het roze schaap – een gruwel Gods?’. Hierin onderzoekt Johan of gay zijn en het christelijk geloof met elkaar samengaan.
Het laatste deel van de avond houdt Jeremy een Q&A waar je hem vragen kunt stellen (‘voor die ene kennis van je’ of gewoon namens jezelf). Tijdens de pauze kun je hiervoor ook je vragen opschrijven en anoniem achterlaten in de vragen box.
Dit programma is ontwikkeld door
De moderator van dit programma is
Jeremy Heshof
(relatie)therapeut