De Stad

Prestatiedruk

Wanneer ben je geslaagd en wanneer mislukt? Hoe ga je om met prestatiedruk? Een programma om buiten je hokjes te gaan denken over succes.
dinsdag 5 nov 2019, 18.30
di 5 nov 2019, 18.30
New Metropolis NW
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Het vindt plaats in New Metropolis Nieuw-West, onze dependance in Amsterdam Nieuw-West.

Wat is de definitie van succesvol zijn in het leven? Wat verwacht de maatschappij van jou en hoe denk jij daar zelf over? In dit programma gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen door met sprekers en met elkaar in gesprek te gaan.

> Rahma el Mouden begon in 1997 MAS dienstverleners (Multicultureel Amsterdams Schoonmaakbedrijf) dat nu zo’n vijfhonderd medewerkers in dienst heeft. Zij ontving meerdere nominaties en prijzen voor haar ondernemerschap en personeelsbeleid.
> Anil Kumar rondde 10 jaar gelezen zijn profielwerkstuk af door een stichting op te richten voor een school in India. Niet geheel toevallig, omdat hij zelf ook deels van Indiase komaf is. Hoe dat bijvoorbeeld zijn opvoeding en blik op succes beïnvloed heeft, vertelt hij verder op deze avond. Momenteel werkt hij voor het college van burgemeester en wethouders van Den Haag als adviseur op met name Economie. Ook in die hoek zag hij al gauw hoe in dat ecosysteem ‘succes’ op meerdere manieren uitgelegd wordt
> Tugrul Cirakoglu is een 29-jarige ondernemer en eigenaar en oprichter van de Frisse Kater. Met zijn bedrijf maakt hij de meest extreme locaties schoon en heeft daarmee een unieke positie in Nederland weten te bemachtigen. Zijn video’s worden iedere maand honderdduizenden keren bekeken en zijn bedrijf heeft een grote, groeiende groep van fans.
> Ayoub Kharkhach is een sing- en songwriter die geregeld speelt in New Metropolis.
>
Abdelhamid Idrissi is oprichter van de Studiezalen en Amsterdammer van het Jaar. Na zijn bouwkunde opleiding te hebben afgerond heeft hij zijn hart gevolgd door zich in te zetten in het vergroten van de kansen van jeugd in de meest kwetsbare wijken van Amsterdam. Nu zijn er wekelijks meer dan 650 jongeren die in zichzelf investeren in de Studiezalen. 

dinsdag 5 nov 2019, 18.30
New Metropolis NW
Deze 36 mensen waren aanwezig