Het interne bewustwordingsproces is nauw verbonden met, en zelfs de leidraad in, het relativeren en verbanden leggen met situaties en gebeurtenissen om ons heen. Als we het hebben over het bewustzijn en bewustwordingsprocessen, denkt men vaak aan de term ‘woke’. Een term die vandaag de dag verschillende vragen en reacties oproept in de maatschappij. Maar wat betekent ‘woke’ eigenlijk, en nog belangrijker, wat betekent dit term voor het bewustzijn en bewustwordingsprocessen?

Het is duidelijk dat persoonlijke en maatschappelijke groei doorgaande processen zijn. Een aantal vragen zijn cruciaal in deze processen: Wat betekent het om mens te zijn? Waar staan we nu in het traject van onze vermenselijking? Hoe vergroten we het bewustzijn over ons zelf en positie die we in de maatschappij innemen?

Tijdens deze workshop dragen jij en de anderen, op creatieve en filosoferende wijze, bij aan een interactieve lezing. Herontdek samen met ons, de gezamenlijke menselijke geschiedenis voorbij de grenzen van ethniciteit.

 

 

Over de sprekers

The African Calendar vertelt over de origine, evolutie en geschiedenis van de mensheid. Al filosoferend onderbouwd met wetenschappelijke feiten nemen wij je mee in een geheel nieuw perspectief.

Ptah Ankh Re is gespecialiseerd in de oude Afrikaanse geschiedenis, mede-oprichter The African Calendar.

Auset Ankh Re is als eerste mens en staat voor de mensheid als etniciteit, mede-oprichtster The African Calendar.

Achi Chioma is een spiritueel expressieve intuïtieve gids en genezer in vibratie en woorden. Ze deelt vele gezichten mbt het verleden, heden en toekomst.

 

Dit programma is ontwikkeld door