Numidia is een Marokkaans-Nederlandse zangeres, onder andere bekend van de track ‘Meli Meli’ van Ali B en Ronnie Flex, die onlangs een platencontract bij Trifecta binnensleepte. Hiernaast heeft ze in 2020 de FunX Awards voor Artist of the Year en Best Song met Tout Est Bon featuring Boef bemachtigd.

De talentvolle zangeres werd bekend met haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Ondertussen heeft Numidia niet stilgezeten en is ze ook te horen op haar nieuwe tracks ‘Alleen Wij’ in samenwerking met Famke Louise en ‘Chale’ in samenwerking met Johnny 500 en Chip Charlez. Benieuwd hoe zij haar carrière is begonnen, wat haar muzikale plannen zijn de komende tijd of wil je haar om tips vragen om je eigen carrière een kickstart te geven? Tune dan in op woensdag 27 januari om 20.00 uur!
Met in dit programma onder anderen

‘MO’ is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene.

Georganiseerd in samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis en Yallah! Yallah! Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Salim El Aater
Host