Lezen en taal zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en hier moeten ze ook genoeg in begeleid worden. Kinderen in Zuidoost horen hier de kans voor te krijgen om zich verder te ontwikkelen op school en in de maatschappij. Met het leesoffensief van het Masterplan Zo=Zuidoost wordt lezen gestimuleerd en worden er boeken aangeboden.

Op 21 oktober is het Leesoffensief gestart: ZO=Zuidoost leest! Scholen hebben de prachtige pakketen met boeken ontvangen en ieder kind heeft zijn of haar eigen boek mogen uitkiezen. Het programma is nog in volle gang. In dit programma blikken we terug naar hoe het leesoffensief tot nu toe is gegaan en kijken we naar de plannen op korte termijn. Lezen is namelijk fantastisch en hopelijk leren kinderen hier van te houden samen ZO=Zuidoost leest!

 

 

 

 

 

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Dit programma is ontwikkeld door
Angelique Hoogmoed
In samenwerking met
Mediapartner
ProgrammareeksLeesoffensief

We gaan in op de leescultuur in Zuidoost. In deze serie geven we schrijvers de mogelijkheid om te vertellen over hun eigen werk en inspiraties, maar gaan we ook in op hun wegen om anderen te inspireren.