Late Night Talks is dé talkshow over al je favoriete onderwerpen en gasten: muziek, kunst, fashion, en ook je daily dosis of social justice subjects, waarbij we popcultuur combineren met de actualiteit. Rudy Asibey vertelt over haar eerste boek genaamd ‘Ik Hoop’, die 6 november is gereleased. Hussein Suleiman, Andrea van den Bos en Mireille Bruin schuiven aan om te praten over ‘Het Nieuwe Normaal’. Hoe hebben zij zich moeten aanpassen op de maandenlange pandemie en welke invloed heeft dat op hun werk?

  • Rudy Asibey is de co-founder van Late Night Talks en normaal gesproken altijd achter de schermen bezig. De afgelopen maanden heeft zij naast de talkshow en haar baan als creative marketeer zich ingespannen om een ontroerend, grappig en nodig boek te schrijven: Ik Hoop. Ze vertelt hier over hoe het is om op te groeien in Nederland als zwarte vrouw en haar hoop voor de toekomst.
  • Mireille Bruin keert terug als gast om over de spirituele reis te praten die het nieuwe normaal met zich meebrengt.
  • Hussein Suleiman is mede-oprichter van Daily Paper, het populaire Amsterdamse fashion merk. Sinds 2012 is hij hard aan het werk om met Daily Paper te groeien en daardoor een echte ondernemer geworden. Hussein heeft zo’n succes weten te boeken dat ondanks de pandemie, hij samen met zijn partners toch een prachtige winkel in New York heeft weten te openen.
  • Andrea van den Bos is naast documentairemaakster ook Partnerships Manager bij IDFA én de projectmanager van IDFA Meets. Ze heeft dit jaar het hele festival 180 graden moeten draaien, wat natuurlijk niet makkelijk is geweest. Op 18 november gaat IDFA 2020 van start, op een hele andere manier dan het publiek gewend is.
Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!