Late Night Talks is dé talkshow over al je favoriete onderwerpen en gasten: muziek, kunst, fashion, en ook je daily dosis of social justice subjects, waarbij we popcultuur combineren met de actualiteit. Guilly Koster en Mildred Roethof schuiven aan om te praten over het belang van de nieuwe inclusieve omroepen. Later aan tafel: Mireille Bruin en Priscilla (beter bekend als Maannomade) om een steeds populairder onderwerp te bespreken: Astrologie & Spiritualiteit.

  • Programmamaker Guilly Koster vormde samen met Ivette Forster het eerste televisie presentatie duo dat Nederland kende. In het programma Bij Lobith (VPRO) maakte het tweetal in ’80 van de vorige eeuw furore op televisie. Veel van de onderwerpen die ze toen bespraken zijn nu weer actueel. Samen nemen ze nu het initiatief voor omroep X, een omroep die streeft naar meer inclusie op de Nederlandse televisie.
  • Sinds 2011 is Mildred Roethof creatief directeur van haar eigen media bureau Human Nature Films. Gedreven door het vak en haar grote maatschappelijke betrokkenheid, maakt ze documentaires, filmportretten, series en journalistieke tv-reportages waarin ze sociaal maatschappelijke thema’s over mens en natuur, in binnen- en buitenland belicht. Feminisme, emancipatie en inclusie heeft altijd haar centrale aandacht gehad. Mildred zet zich op sociaal maatschappelijk niveau voortdurend in voor de samenleving waarbij ze middels voorbeelden uit haar ‘praktijk’ mensen inspireert om niet weg te kijken. Als programmamaker en creatief directeur/producent van haar eigen productiehuis heeft Mildred een CV dat nauw aansluit bij de ambities van aspirant omroep EVNS, waar vanuit een vrouwelijk en inclusief perspectief interessante programma’s worden gemaakt.
  • Mireille Bruin volgde verschillende opleidingen en training tot coach. Door haar achtergrond in de psychiatrie heeft Mireille veel kennis opgedaan over de psyche van de mens. Daarnaast is zij een ervaringsdeskundige op het gebied van dilemma’s en levensproblematiek en deelt zij graag haar eigen ervaringen met anderen zodat ze geïnspireerd en gemotiveerd raken. Mireille leert je de meesterschap van je innerlijke kracht, authentiek leiderschap, communiceren met jezelf en leven in je volledige potentieel en nog zoveel meer. Haar begeleiding biedt een podium tot zelfreflectie. Soms confronterend, rauw, scherp, maar bovenal verhelderend en verrijkend.
  • Begonnen als een dagboek voor zichzelf, is Maannomade inmiddels een écht Instagram platform geworden. Maannomade is een antwoord op het hectische 9 to 5 leven, de drukte van de Randstad en de sociale druk van de maatschappij. Een manier om dichter tot jezelf te komen, jezelf nog beter te leren kennen maar ook vooral om grip te krijgen op je emoties. Terug naar de basis door bewust te worden van de mega invloed van het heelal, op ons. Naast Maannomade werkt Priscilla mee aan wetenschappelijk onderzoek rondom tumorimmunologie.
  • Ook gaan we luisteren naar MERU, die poëzie, zang, beat-making en beeldende kunst met elkaar combineert. Verwacht zowel Spaanstalige als Engelse teksten, een laidback en soulvolle vibe, en een mix van vroege hiphop met Venezolaanse geluiden.

https://youtu.be/ChCsQ_UUmj8

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
Mediapartner
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!