Late Night Talks is dé talkshow over al je favoriete onderwerpen en gasten: muziek, kunst, fashion, en ook je daily dosis of social justice subjects, waarbij we popcultuur combineren met de actualiteit.

Met in dit programma onder anderen

Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. Fatima Warsame, de 26-jarige host, start de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaat daarna in gesprek met tafelgasten waar ze tussendoor ook een spel mee speelt. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten daarom altijd af met een live optreden. Gewoon omdat het kan én gezellig is!

(online) shaming en expose accounts

Shamen en exposen is van alle tijden, maar met de komst van het internet en social media heeft het ernstige(re) vormen aangenomen. Via onder andere Instagram, Facebook, Snapchat en Telegram worden vrouwen en jonge meiden aan de schandpaal genageld en worden er zonder toestemming video’s en foto’s gedeeld. Samen met andere prominente Nederlanders is oud-politicus Tofik Dibi een actie begonnen tegen online shaming en expose accounts. Onder de hashtag #StopShaming doen ze een oproep aan politici, justitie en sociale media om het fenomeen te bestrijden.

 

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!