Single in the city? Ben je uitgeswiped of wil je het lot simpelweg uit handen geven? Pakhuis de Zwijger regelt dit jaar je date! Vroeger was onze bar één van de ideale ontmoetingsspots voor liefde en lust. Nu het merendeel van ontmoetingen online plaatsvindt, is ook daten een heikel punt geworden. Dus wat is er leuker dan op de 14e februari met je aankomende soulmate coronaproof de stad in te gaan op basis van je gedeelde idealen? Meld je aan en laat matchmaker Pakhuis de Zwijger haar werk doen!

Hoe doe je mee?
Koop uiterlijk 11 februari een kaartje via de button rechts

In verband met corona is er maar een bepaald aantal plekken beschikbaar, wees er dus snel bij! Dan kunnen we garanderen dat je mee kunt doen.

Ontvang een bevestigingsmail met een link naar een korte vragenlijst.
Vul je voorkeuren in via deze vragenlijst (ook uiterlijk 11 februari).
Ontvang je vertrektijd op 12 februari

De vertrektijden vinden plaats in timeslots tussen 14:00 en 17:00. Je ontvangt op 12 februari een mail met het tijdstip waarop jij je date zult ontmoeten.

Wacht met smart op 14 februari.
Ontmoet je door Pakhuis de Zwijger gematchte date om vanaf de Piet Heinkade op pad te gaan.

Wat krijg je?

  • Een match op basis van je romantische voorkeuren en De Zwijger programma-interesses en idealen.
  • Een pittoreske wandelroute door de stad met een creatieve opdrachten om je date te leren kennen, uiteraard met een Pakhuis de Zwijger-tintje.
  • Een hapje en drankje, op te halen bij Pakhuis de Zwijger aan het begin van de route.

Alle leeftijden en romantische voorkeuren zijn welkom. Matches worden zo goed mogelijk gemaakt op basis van ingevulde informatie. Hoe meer aanmeldingen, hoe beter we ieder kunnen matchen, dus deel in je buurt-app, met je klasgenoten, familie en collega’s!

Liefde ten tijde van corona; all you need is Pakhuis de Zwijger!!

*** LET OP: we doen ons aller uiterste best om je te koppelen aan je ideale romantische match. Maar mocht dit onverhoopt niet lukken, kan het ook zo zijn dat we je op een vriendschappelijke date sturen. Maar nieuwe contacten in deze tijd kunnen sowieso geen kwaad toch? Wie weet wat daar nog uitkomt! ***

Dit programma is ontwikkeld door
ProgrammareeksLiefde en de Stad

In Pakhuis de Zwijger vieren we de liefde!