Dit hele programma vindt plaats in zoom: https://zoom.us/j/93554072297

De aanpak van het Masterplan kan alleen slagen als er samen wordt gewerkt met de bewoners van Nieuw-West. Daarom organiseren we een bijeenkomst voor jongeren, waarbij jullie mee mogen praten en denken over het Masterplan. Na deze gezamenlijke start hopen we in de toekomst meer met jullie samen te kunnen werken voor het Masterplan.

Vanuit het Rijk zijn 16 gebieden in Nederland aangewezen waar verbetering op het gebied van jeugd, onderwijs, werk, armoede, inclusie, veiligheid/ondermijning, wonen en gezondheid hard nodig is. Nieuw-West is één van die gebieden. Daarom zijn we bezig met het opzetten van een plan voor de komende 20 jaar; het Masterplan. Het Masterplan heeft als doel om Nieuw-West leefbaarder en veiliger te maken, een plek waar het fijn is om te wonen en te werken. Voor dit plan zouden we graag samen met jullie nadenken over nieuwe ideeën, bovenop de huidige inzet.

Filmpje en foto’s
Om een goed beeld te krijgen van Nieuw-West, van jullie favoriete plekken in de wijk en jullie ideeën om deze te verbeteren, willen we jullie vragen om een filmpje of foto te maken van deze plekken. Deze beelden kunnen we dan delen tijdens de bijeenkomst. Liever niet op beeld? Dan kan je ons ook whatsappen of mailen naar Kiki de Boer: [email protected] of 0639004343

Dit hele programma vindt plaats in zoom: https://zoom.us/j/93554072297

In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Fouad Lakbir
Storyteller