In de programmareeks Jong Amsterdam nodigen we jongeren en jongerenorganisaties uit om in gesprek te gaan over wat de stad Amsterdam jongeren te bieden heeft. Deze keer is het thema: werk en ondernemerschap. Samen met het Jongeren Informatiepunt Nieuw-West (JIP) gaan we het gesprek hierover aan met professionals in het werkveld. Waar liggen de kansen voor jongeren uit Nieuw-West op het gebied van werk en ondernemerschap? Weten de jongeren en hun toekomstige werkgevers elkaar goed te vinden of kan dit beter? Hoe staat het ervoor met de arbeidsmarkt in het algemeen en sluit dit aan bij het toekomstbeeld van jongeren? Meld je aan via de RESERVEER-knop en praat mee!

 

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Over JIP Nieuw-West

JIP is het Jongeren Informatie Punt van Amsterdam Nieuw-West. Het JIP-team organiseert themagerichte activiteiten om jongeren te informeren en te adviseren. De JIP-adviseurs zijn verbonden met de partners in Nieuw-West waardoor ze precies weten welke partijen een bepaalde vraag goed kunnen beantwoorden. Het JIP-platform heeft als doel om jongeren te informeren over wat er te doen is in Nieuw-West en welke organisaties hen kunnen helpen met hun vragen.

Over de moderator

Youssef Chraqi is sinds 2005 actief als jongerenwerker op verschillende locaties in Nieuw-West. Sinds 2018 is hij werkzaam bij het Jongeren Informatie Punt (JIP) Nieuw West. Door zijn achtergrond als jongerenwerker en het jarenlang werken in het stadsdeel Nieuw-West kent hij als geen andere het stadsdeel, de doelgroepen en de sociale kaart van Nieuw-West.

In samenwerking met
Mediapartner
ProgrammareeksJong Amsterdam

Hoe is het om in Amsterdam op te groeien? Wie zijn ‘de Amsterdamse jongeren’? Wat willen ze? Kan Amsterdam brengen wat deze jongeren nodig hebben? We nodigen jongeren en jongerenorganisaties uit om in gesprek te gaan over wat de stad Amsterdam jongeren te bieden heeft.