Amsterdam Zuidoost breidt het woongebied uit. Aan de andere kant van het spoor tussen de A10, A9 en A2 ligt nu een kantorenwijk die de komende jaren verandert in een levendige stadswijk waar je fijn kan wonen, werken en ontspannen: Amstel III. De bouw is gestart, de eerste woningen zijn al verhuurd en de volgende bouwprojecten staan in de startblokken. Wil jij weten welke woningen er worden gebouwd, wanneer je kunt inschrijven, wanneer alles klaar is en hoe Amstel III de komende jaren gaat veranderen? Kijk dan mee via onze LIVECAST.

We praten onder andere over het “investeringsbesluit” een belangrijk document waarin de kaders voor ontwikkelaars staan beschreven en de ambities van de gemeente voor deze wijk worden toegelicht. Je kan het document hier bekijken en ook er meteen op reageren. De gemeente Amsterdam wil ook graag jouw mening horen!

Afgelopen zomer trokken de eerste bewoners in hun woning van OurDomain East House bij station Holendrecht. Komend jaar worden er nog een 700-tal woningen opgeleverd, samen met een groene parkzone langs het spoor vol sport- en spelfaciliteiten, en een heringericht stationsplein Holendrecht. Bij metrostation Bullewijk is de bouw van KARSP in volle gang en begin volgend jaar start de bouw van SPOT. Amstel 3 wordt hiermee een echte stadswijk en een uitbreiding van Zuidoost. Wil jij weten wat deze nieuwe wijk voor jou kan betekenen? Wat er gebouwd wordt, waar je je kan inschrijven voor woningen of bedrijfsruimtes? Kijk en praat dan mee op 12 november. Wij willen graag van jou weten wat jij van deze nieuwe wijk vindt!

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met