Nieuw-West is een superdivers stadsdeel. Hoe kunnen wij samen dit stadsdeel nog inclusiever maken? Met Stichting Prisma Groep, een stichting voor biculturele en/of islamitische LHBTQI+ personen, hosten we deze programmareeks over inclusiviteit, veiligheid, racisme en intersectionaliteit in Nieuw-West.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Tijdens deze 5e editie van Inclusief Nieuw-West gaan we samen met Stichting Prisma Groep de dialoog aan over allianties van straight (hetero) moslims en queer moslims. Wat kunnen beide groepen voor elkaar betekenen? Hoe kunnen personen uit beide groepen er voor elkaar zijn? Kom langs en ga met ons het gesprek aan. Alle geïnteresseerden zijn welkom.

Het eerste gedeelte van het programma is in de vorm van een live te volgen uitzending, publiek in de zaal is meer de welkom (19.00-20.00). In het tweede gedeelte van de avond gaan de camera’s uit en is er de gelegenheid om de interactie aan te gaan met de sprekers en om onderling na te praten.

ProgrammareeksInclusief Nieuw-West

Nieuw-West is een superdivers stadsdeel. Maar hoe inclusief is het stadsdeel? Samen met Stichting Prisma Groep, een stichting voor biculturele en/of islamitische LHBTQI+ personen, hosten we deze programmareeks over inclusiviteit, veiligheid, racisme en intersectionaliteit in Nieuw-West.