Late Night Talks is dé meest inclusieve bi-weekly talkshow over al je favoriete onderwerpen met de leukste gasten. We bespreken actualiteiten en praten over muziek, kunst, mode, racisme, politiek, liefde en nog veel meer. Altijd een avond vol edutainment. Educatief, met een vleugje entertainment. Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. We starten de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaan daarna in gesprek met tafelgasten waar we tussendoor ook een spel mee spelen. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten de show altijd af met een live optreden. Gewoon omdat het kan én gezellig is!

Wat hebben Gloria Wekker, Mitchell Esajas en Maru Asmellash met elkaar gemeen? Ze zijn stuk voor stuk grote inspiratiebronnen van host Charisa Chotoe geweest de afgelopen paar jaar. Mitchell Esajas met zijn belangrijke werk met The Black Archives, Gloria Wekker met haar boek Witte Onschuld en Maru Asmellash is de drijvende, hyper creatieve kracht achter modemerk The New Originals

Tijdens deze editie van Late Night Talks wijken we af van onze normale stijl en duiken we diep, heel diep – met deze drie community leaders. Altijd al een vraag willen stellen aan Wekker, Esajas en Asmellash? Dit is je kans. Natuurlijk zou Late Night Talks, Late Night Talks niet zijn als er ook een mooi, muzikaal intermezzo zou zijn – deze keer verzorgd door een heel bijzondere artiest, die we in de loop van deze week bekendmaken. Allemaal redenen om je gezicht te laten zien!

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Charisa Chotoe
Presentator & verslaggever
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!