Late Night Talks is dé meest inclusieve bi-weekly talkshow over al je favoriete onderwerpen met de leukste gasten. We bespreken actualiteiten en praten over muziek, kunst, mode, racisme, politiek, liefde en nog veel meer. Altijd een avond vol edutainment. Educatief, met een vleugje entertainment. Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. We starten de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaan daarna in gesprek met tafelgasten waar we tussendoor ook een spel mee spelen. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten de show altijd af met een live optreden met na afloop van de show een bar take over beneden bij de bar. Gewoon omdat het kan én gezellig is!

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Heb jij ook de video gezien waarin Afrikaanse vrouwen en kinderen Oekraïne proberen te ontvluchten met de trein, maar worden geweigerd? Is het jou ook opgevallen dat er met dubbele maten wordt gemeten in de berichtgeving over de oorlog in Oekraïne in vergelijking met oorlogen in niet-Westerse landen? Vind je het ook niet erg opvallend dat vluchtelingen uit Oekraïne met open armen worden ontvangen, maar wordt gesproken van gelukszoekers en terroristen als het gaat om mensen uit Somalië, Syrië of Afghanistan? Racisme is nu meer dan ooit enorm zichtbaar en daar gaan wij het over hebben. We gaan het hebben over de berichtgeving in de media en we gaan met mensen in gesprek die hun ervaringen met ons willen delen over hoe het is om te moeten vluchten uit je land.

 

Meer informatie volgt

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Charisa Chotoe
Presentator & verslaggever
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!