Late Night Talks is dé meest inclusieve bi-weekly talkshow over al je favoriete onderwerpen met de leukste gasten. We bespreken actualiteiten en praten over muziek, kunst, mode, racisme, politiek, liefde en nog veel meer. Altijd een avond vol edutainment. Educatief, met een vleugje entertainment. Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. We starten de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaan daarna in gesprek met tafelgasten waar we tussendoor ook een spel mee spelen. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten de show altijd af met een live optreden met na afloop van de show een bar take over beneden bij de bar (mits corona het toelaat natuurlijk). Gewoon omdat het kan én gezellig is!

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

We gaan in gesprek over de volgende onderwerpen.

Ouderschap in LGBTQ+ gemeenschap

Gezinnen bestaan al lang niet meer uit de standaardstructuur “vader en moeder”. Toch heersen er nog veel traditionele verwachtingen rondom het ouderschap. Voor gezinnen uit de LHBTIQ+ gemeenschap is een kinderwens niet anders dan andere gezinnen. Vroeger was er weinig ruimte om hierover na te denken als queer persoon, maar tegenwoordig zijn er andere manieren om een kinderwens te vervullen. Denk aan adoptie, draagmoederschap of via een donor. Ondanks deze ontwikkelingen, is het Nederlands rechtssysteem nog niet volledig aangepast op queer ouders. We gaan met onze gasten in gesprek over de stigmatisering rondom queer ouderschap, de obstakels binnen het familierecht maar ook hun persoonlijke kijk op een kinderwens.

Seksueel overschrijdend gedrag in de mediawereld

Seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik is een welbekend probleem in de samenleving. In de afgelopen weken zagen we hoe het zoveelste schandaal hierover binnen de mediawereld naar buiten kwam. Talloze slachtoffers vertellen hun verhaal, meerdere BN’ers zijn beschuldigd en de machtige media familie “de Mol” kwam onder vuur te liggen. Maar dit is niet de eerste keer dat deze problemen aan het licht komen vanuit Hilversum. Keer op keer lijkt er een bom te barsten en meerdere slachtoffers voelen zich genoodzaakt de media in te zetten om daders en hun wandaden onder de aandacht te brengen. Wat is er nodig om een veilige werkplek te creëren en te behouden?

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Charisa Chotoe
Presentator & verslaggever
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!