Late Night Talks is dé meest inclusieve bi-weekly talkshow over al je favoriete onderwerpen met de leukste gasten. We bespreken actualiteiten en praten over muziek, kunst, mode, racisme, politiek, liefde en nog veel meer. Altijd een avond vol edutainment. Educatief, met een vleugje entertainment. Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. We starten de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaan daarna in gesprek met tafelgasten waar we tussendoor ook een spel mee spelen. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten de show altijd af met een live optreden met na afloop van de show een bar take over beneden bij de bar. Gewoon omdat het kan én gezellig is!

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

De Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen zullen op 16 maart 2022 weer worden gehouden en dit is goed te merken, want politieke partijen en kandidaten die zich verkiesbaar hebben gesteld zijn volop campagne aan het voeren. Tijdens deze avond gaan we met jongeren in gesprek die zich vanuit verschillende platformen bezig houden met maatschappelijke en politieke vraagstukken en nemen we een moment om verschillende (linkse) kandidaten vragen te stellen.

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Charisa Chotoe
Presentator & verslaggever
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!