Laat je op 11 mei inspireren door de persoonlijke verhalen van de sprekers en ontroeren door poëzie van onze dichter!
Met de stigMAG TEDxAmsterdam Salons willen wij persoonlijke verhalen, uitdagingen en krachten van bijzondere Amsterdammers onder de aandacht brengen.

Op 11 mei verschijnt de livestream automatisch op deze pagina. Ook is het mogelijk om mee te praten via de Zoom webinar. Klik daarvoor op onderstaande button.

Voor deze editie hebben we, in samenwerking met stichting Gouden Mannen twee wijze sprekers bereid gevonden om ons hun levensverhaal te vertellen, kom luisteren naar de
inspirerende verhalen van Gouden Mannen: Altaf Khan en Farid Nanseri
Op en top verhalenverteller Altaf is 71 jaar en oorspronkelijk uit het Noorden van Pakistan uit het dorp Topi. Hij woont al 40 jaar in Nederland en heeft 4 dochters.
De betekenis van zijn naam is: Altijd genieten! Dit is dan ook zijn motto. Hij ziet het leven als een groot avontuur waar je elke dag weer nieuwe levenslessen kunt leren en delen.
De vriendelijke Farid is 60 jaar en is 14 jaar geleden vanuit Marokko naar Nederland gekomen. Farid wil graag mensen helpen en gelooft heilig in ‘samen’. Van elkaar leren, elkaar verder helpen en er zijn voor de buurt. Zijn hobby’s zijn lezen en dichten. Farid zijn motto is, blijf letterlijk en figuurlijk in beweging want dat is goed voor lichaam en geest.
Stichting Gouden Mannen wil de positie van mannen bevorderen, met bijzondere aandacht voor die mannen die in een kwetsbare positie zitten of daarin dreigen terecht te komen.
Voor elkaar, voor de Gouden Mannen en voor de buurt!
Deze TEDxAmsterdam Salon is een initiatief van stigMAG in samenwerking met stichting Gouden Mannen. Stichting Gouden Mannen wil de positie van mannen bevorderen, met bijzondere aandacht voor die mannen die in een kwetsbare positie zitten of daarin terecht dreigen te komen.
Voor elkaar, voor de Gouden Mannen en voor de buurt!
De sprekers worden begeleid door onze vaste sprekerscoach Sara Bruinsma van Sara Traint.
Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met