Agora Network bestaat in 2021 zeven jaar. Dit jubileum vieren wij graag met jou! We blikken samen terug op de successen en uitdagingen van culturele diversiteit en tegelijkertijd gaan we in op de impact van grote veranderingen op verbinding en inclusie in de praktijk, zoals de huidige pandemie. We delen de ervaringen van Agora Network van de afgelopen 7 jaar, de inzet van onze kosmopolieten en member organisaties en blikken we vooruit met onze visie voor de komende jaren 7 jaar.

Sinds 2014 zet ons netwerk van beleidsmakers, D&I professionals en Kosmopolieten zich in voor een cultureel divers en inclusief Nederland. Door het samenkomen van talenten met roots uit alle hoeken van de wereld bundelen we de krachten en maken we samen impact. Onze jubileumuitzending staat daarom in het teken van de kracht van het netwerken. Samen met onze hostmember Allen & Overy nodigen we je graag uit om digitaal aan te schuivenschuiven bij onze talkshow live vanuit Pakhuis de Zwijger.

Tv-presentatrice Aldith Hunkar zal o.a. in gesprek gaan met Terence Guiamo, Voorzitter Agora Network, Saniye Çelik, Lector Diversiteit & Inclusie aan de Hogeschool Leiden, Aaltje Vincent van Advanced Jobmarketing, en een kosmopoliet, over de laatste inzichten op het gebied van Diversiteit en Inclusie en hoe je zowel als organisatie & Individu impact maakt. Spoken word artiest Atta de Tolk neemt je vervolgens mee in zijn vertelling en maakt jou deelgenoot van de magie van het woord voor een krachtige verbinding.

Workshop storytelling

Ook jij leert hoe je een verhaal krachtig kan vertellen in de storytelling workshop van Marieke Smids van Stone & Sand. Deze start na de pauze. Door jezelf uit te dagen je eigen verhaal te delen ontdek je hoe verhalen inspireren en leiden tot nieuwe inzichten en ideeën voor een cultureel diverse organisatie. We sluiten af met de live chat.

Q&A workshop middels live chat

We sluiten af met de live chat via Zoom.

Dit programma is ontwikkeld door
De moderator van dit programma is
Aldith Hunkar
Moderator