Beste bezoekers,

Na een mooi seizoen met meer dan 600 programma’s komt onze programmering ten einde en onze zomerstop er aan! Vanaf 16 juli tot en met 30 augustus sluiten wij, Pakhuis de Zwijger en onze dependances New Metropolis Nieuw-West en Zuidoost, tijdelijk de deuren voor onze bezoekers. Donderdag 1 september openen wij onze locaties weer en wordt het nieuwe seizoen feestelijk geopend met onze jaarlijks terugkerende ‘Seizoensopening’. Houd onze agenda in de gaten om op de hoogte te blijven van onze programmering in het najaar.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze programma’s en het steunen van Pakhuis de Zwijger gedurende het afgelopen jaar. In seizoen 2021-2022 hebben we meer dan 600 programma’s neergezet, 40 podcast afleveringen gemaakt, een korte documentaire geproduceerd, voor de stad het ‘Nieuw Manifest Amsterdam‘ geschreven, een online campagne opgezet voor de Week Tegen Racisme, een boek geschreven ‘18 Perspectives on Designing Cities for All‘ en nog veel meer! Daarnaast hebben onze stagiaires ook niet stilgezeten en hebben ze samen minstens 12 programma’s gemaakt en 15 afleveringen van de online serie Stem van de Stad.

Deze programma’s en activiteiten zijn (bijna) allemaal terug te vinden via onze website. Wil je tijdens jouw zomer(vakantie) speciale terugkijk tips én sneak peaks voor komend seizoen ontvangen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Wij wensen jullie alvast een hele fijne zomer toe. Tot na de zomer!

Team Pakhuis de Zwijger