In EduCAUTION nodigen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. In deze aflevering ontvangen de Meesters met Dromen Karim Hashem, consultant bij het Rijk. Wat is zijn verhaal achter van straat tot de staat?

Karim Hashem is buitengewoon inspirerend. Hij is begonnen op het vmbo en heeft uiteindelijk de universiteit afgerond. Hij heeft een passie voor mindset & Social Skills, daarom ook actief met video’s en vlogjes op instagram en Youtube: Karim Peptalks. Middels persoonlijke praktijkvoorbeelden van hoe het moet, maar vooral van hoe het niet moet, geeft hij ook workshops over hoe je deze skills kunt leren en kunt toepassen in de praktijk. En hiermee wil hij graag bijdragen aan jouw succes zodat ook jij impact kunt maken op jouw eigen manier!

VOORUITBLIK

LIVECAST EduCAUTION #6: onderwijs in Amsterdam Zuidoost

De coronacrisis maakt de ongelijkheid in het onderwijs niet alleen zichtbaar, maar draagt er ook aan bij. Nu de scholen langzaam weer nadenken over hoe ze open kunnen gaan is het goed om te onderzoeken hoe de achterstanden ingehaald kunnen worden. Samen met wethouder Marjolein Moorman, stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing en onderwijsprofessionals uit Amsterdam Zuidoost spreken we over hoe we dat het beste kunnen aanpakken

Op woensdag 13 mei vanaf 18.30 uur gaan we hierover live in gesprek met wethouder Marjolein Moorman, stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing. Klik hier om je online plekje te reserveren!

Samengesteld door
Lisa Vlug
Programmamaker onderwijs
Dit artikel gaat over