Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond (élke laatste donderdag van de maand) of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen. Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.

Deze editie van Verhalen uit Nieuw-West zal gaan over de zomer en wat wij doen in deze periode van vrijheid voor velen van ons. Wat doen we om onze zomerperiode speciaal te maken? Wat geeft de zomer ons? De artiesten van de avond zullen hun visie geven op wat de zomer voor hun is.

Host en muzikant: Hessel Du Mark

Hessel Du Mark is een unieke woordkunstenaar en hip hop artiest oorspronkelijk uit Amsterdam Nieuw-West. Zijn stijl is te herkennen aan de hoge energie levels, diepe poëtische teksten en gepassioneerde performances. De performance vermengt het debuut album met NILLY genaamd ‘Con Zen Tra Zie’ en het nieuwe album genaamd RBPNO.1 met MARURU.

Woordkunstenaar: Rachad Debdoubi

Rachad is een woordkunstenaar die eerst begon te schrijven als een vorm van therapie. Niet lang daarna werd hij gevraagd om op podia zijn kunst te delen in de vorm van proza, spoken word en poëzie. Over de jaren heen heeft hij verscheidene media gehad om op te treden zoals NPO, BNN, festivals en voor organisaties. Hij snijdt in onderwerpen als mental health, sociaal-maatschappelijke problematiek die hij probeert over te brengen met de rust in zijn stem.

Singer Songwriter: Tyenca de Graf

Tyenca is 23 jaar en Technische Informatica student. Naast het programmeren en bouwen van coole robots , maakt zij heel graag muziek. Muziek is haar therapie in tijden dat dit nodig is. Muziek is meer dan Tyenca’s hobby en muziek maakt haar de persoon die zij vandaag is.

De moderator van dit programma is
Hessel du Mark
Muzikant
ProgrammareeksVerhalen uit Nieuw-West

Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.