Ken je dat? Je stelt doelen om meer te bewegen, gezonder te leven of meer te oefenen in dankbaarheid. Of je bent bezig met een nieuw project of activiteit. Toch is het starten en het volhouden een grote uitdaging. In deze workshop staan we stil bij je doelen en verlangens. Wat leeft er in je? Wat wil je bereiken? Welke stappen heb je al gezet?

Met in dit programma onder anderen

Heb je de ruimte om het onbekende veld te betreden? Wanneer je nieuwe dingen uitprobeert, kom je los van wat je al eerder deed. Het betekent openstaan voor het nieuwe, het niet geziene, maar wel erg spannend. Om open, fris en nieuwsgierig te zijn voor wat er is en gaat komen. Durf je te genieten van de reis, je successen te vieren en je falen te omarmen?

Doelen krijgen vleugels wanneer je er een beeld bij hebt. Je doel wordt als het ware gedragen en je wordt naar het pad geleid. Direct of indirect. Het kan gemakkelijk gaan of met uitdagingen op je weg van alles is mogelijk. Een ding is zeker: het onbekende is spannend en ook een beetje uitdagend. Ben jij er klaar voor?

Deze middag zullen we op een creatieve manier kijken naar je doelen en er zal een keuze gemaakt worden uit creatieve werkvormen zoals visualisatie, ontspanningsoefening, schrijfopdracht, meditatie of beweging. Deze middag is van 13.00 tot 15.00 uur. Inloop vanaf 12.45 uur.

Over Astrid Mettendaf
Astrid Mettendaf is psychologe & trainer. Ze geeft verschillende trainingen en workshops over o.a. doelen stellen, dankbaarheid, jezelf waarderen & lief zijn voor jezelf. Met Empower leert ze mensen het beste uit zichzelf te halen, hun doelstellingen te behalen en zen te leven. Ze geeft maandelijkse meet ups, radio interviews en webinars. Volg haar op twitter @empowerzenleven en instagram @empowerzenleven. Op de website kun je meer informatie en tools verkrijgen. https://w1yj9nc5jr15.landen.co.

In samenwerking met