Ben je nieuwsgierig naar spoken word & storytelling? Wil je weten wat het verschil is tussen deze twee en hoe je er zelf mee aan de slag kunt? Join dan deze workshop creatief schrijven gegeven door Chaimae Bouzagaoui van ‘Memoirs of a Moroccan’. Tijdens de workshop leer je het verschil kennen tussen poëzie en proza én kun je werken aan je public speaking skills. Samen met andere beginnende makers krijg je in deze knusse setting de mogelijkheid om je eerste stappen te zetten binnen dit medium. De workshop duurt in totaal twee uur (19:00 – 21:00 uur), inloop is vanaf 18:30 uur inclusief een hapje eten. Reserveer een plek via bovenstaande knop!

Locatie: New Metropolis Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 LH Amsterdam).

Over Chaimae Bouzagaoui

Chaimae is een 24-jarige Forensic Science alumna, creatief schrijfster en spoken word artist /storyteller. Sinds april 2023 heeft ze ook haar eigen onderneming, ‘Memoirs of a Moroccan’, waarbij ze spoken word poëzie, storytelling, creatief schrijven workshops en copywriting services aanbiedt. Ze haalt inspiratie uit haar eigen leven of simpelweg door te zwijgen en de wereld om haar heen te observeren. Haar interesse in poëzie en creatief schrijven begon tijdens haar tienerjaren, toen ze privé begon te schrijven om haarzelf te helen. Daarna begon ze haar poëzie online te delen en publiceerde ze haar eerste poëziecollectie, ‘Cherry Blossom Season’, in maart 2021. Haar doel is om een boodschap van hoop te verspreiden via haar kunst, zodat anderen ook kunnen helen.

Connect met Chaimae! Via Instagram en/of LinkedIn.

Over deze programmareeks

In de programmareeks Jong Amsterdam nodigen we jongeren en jongerenorganisaties uit om in gesprek te gaan over wat de stad Amsterdam jongeren te bieden heeft en vice versa.

ProgrammareeksJong Amsterdam

Hoe is het om in Amsterdam op te groeien? Wie zijn ‘de Amsterdamse jongeren’? Wat willen ze? Kan Amsterdam brengen wat deze jongeren nodig hebben? We nodigen jongeren en jongerenorganisaties uit om in gesprek te gaan over wat de stad Amsterdam jongeren te bieden heeft.