De Kleine Aarde: ooit koploper voor een circulaire samenleving, straks een bruisend centrum waar doeners, denkers en makers samenwerken aan ons voedsel van morgen.

Ons landbouw- en voedselsysteem staat voor grote uitdagingen. Het is tijd om gezamenlijk weer een perspectief te bieden. De Kleine Aarde wordt een knooppunt in het netwerk van Plaatsen, waarin boeren, burgers, landbouw- en natuurorganisaties, ondernemers, financiers en wetenschappers samenwerken. Onze missie? Om 700.000 hectare regeneratief te maken, en daarmee een voedselsysteem te realiseren dat we met trots overdragen op de komende generaties.

Op dit event hoor je over de plannen voor De Plaatsen en De Kleine Aarde. En we lanceren onze crowdfunding. Via de crowdfunding kun je financieel bijdragen, én lid worden van De Kleine Aarde als coöperatie. Met deze crowdfunding wordt De Kleine Aarde weer een plek voor iedereen. Doe mee, en wordt mede-eigenaar van De Kleine Aarde!

Een programma boordevol inspiratie. Laat je verrassen door sprekers met kennis van landbouw, gemeenschapszin én natuur.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.