Door het Amsterdamse stadsbestuur wordt gewerkt aan een plan om de grote achterstanden en problemen van Stadsdeel Zuidoost grondig en duurzaam te lijf te gaan. Met veel verschillende partners wordt onder de naam ‘Alliantie van Zuidoost’ een programma ontwikkeld met een looptijd van twintig jaar. Belangrijkste onderwerpen zijn onderwijs, wonen, werk en veiligheid.

Hoe word je succesvol in Amsterdam Zuidoost

Werken is meer dan geld verdienen. Het geeft voldoening, waardering, zelfvertrouwen en een zinvolle invulling aan het leven. Hoe ontdek je je eigen talenten en weet je deze ten volle te benutten? Wie zijn jouw voorbeelden en hoe zorg je ervoor dat je zelf controle krijgt en sturing geeft aan jouw loopbaan?

In de vijfde aflevering van Talk & Show Zuidoost praat stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing met haar gasten over werk, succesvol zijn en ambities nastreven en bereiken.

Een serie van zes

In de komende weken volgen nog Talk & Shows, steeds op donderdag van 17.00 tot 18.15 uur. De volgende uitzendingen zijn op:

  • 8 oktober: beeldvorming
ProgrammareeksTalk & Show Zuidoost

In een wekelijkse Talk & Show live vanuit New Metropolis Zuidoost in de Amsterdamse Poort gaat stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing in gesprek met betrokken bewoners en ondernemers van het stadsdeel. Over het verleden, het heden, maar vooral over de toekomst. Over wat er niet goed gaat, beter kan, en anders moet. We delen ervaringen en emoties, praten over de kracht en schoonheid van Zuidoost, over de kwetsbaarheden én over hoe we samen sterk staan om een nieuwe generatie kinderen in een veilige omgeving gelijkwaardige kansen te geven.