De Stad

Werken aan succes

Talkshow over de kracht, kansen en problematiek van Amsterdam Zuidoost, gepresenteerd door stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing
donderdag 1 okt, 17.00
do 1 okt, 17.00
Online uitzending

Door het Amsterdamse stadsbestuur wordt gewerkt aan een plan om de grote achterstanden en problemen van Stadsdeel Zuidoost grondig en duurzaam te lijf te gaan. Met veel verschillende partners wordt onder de naam ‘Alliantie van Zuidoost’ een programma ontwikkeld met een looptijd van twintig jaar. Belangrijkste onderwerpen zijn onderwijs, wonen, werk en veiligheid.

Hoe word je succesvol in Amsterdam Zuidoost

Werken is meer dan geld verdienen. Het geeft voldoening, waardering, zelfvertrouwen en een zinvolle invulling aan het leven. Hoe ontdek je je eigen talenten en weet je deze ten volle te benutten? Wie zijn jouw voorbeelden en hoe zorg je ervoor dat je zelf controle krijgt en sturing geeft aan jouw loopbaan?

In de vijfde aflevering van Talk & Show Zuidoost praat stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing met haar gasten over werk, succesvol zijn en ambities nastreven en bereiken.

Een serie van zes

In de komende weken volgen nog Talk & Shows, steeds op donderdag van 17.00 tot 18.15 uur. De volgende uitzendingen zijn op:

  • 8 oktober: beeldvorming
donderdag 1 okt, 17.00
Online uitzending