Creatieve Industrie

Water

Wat wil het water eigenlijk zelf?
donderdag 19 nov, 16.00
do 19 nov, 16.00
Online via LIVECAST

Het klimaat wordt grilliger, langere periodes van droogte maar ook meer hoosbuien. Tegelijkertijd neemt de bevolking toe. Meer gebruikers van water dus. Vier regionale (water)partijen werken binnen de Embassy of Water aan een nieuw watersysteem. De Embassy biedt daarmee een nieuw perspectief op water: Wat wil het water eigenlijk zelf? Zouden we water dan lenen en verzorgen in plaats van gebruiken? En wat heeft water nodig om gezond en veerkrachtig te worden?

Tijdens deze uitzending zitten we aan tafel met Anouk van der Poll (curator van de Embassy of Water), Cees Kamp (chemisch-technoloog / Stem van water) en Bernhard Lenger (Ontwerper van The Water Animals). Zij worden digitaal vergezeld door een tweetal partners van de Embassy: Joost van der Cruijsen, Procesmanager bij Waterschap de Dommel en Karla Niggebrugge, Beleidsmedewerker Water bij Provincie Noord-Brabant. We spreken onder andere over de projecten van de Embassy, over nieuwe perspectieven op water en hoe ontwerpers hierbij een rol kunnen spelen.

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma's uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST. Reserveer snel en kijk mee via de onderstaande gele button.

Bekijk de LIVECAST
donderdag 19 nov, 16.00
Online via LIVECAST