Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen. Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.

Met in dit programma

Deze editie van Verhalen uit Nieuw-West staat in het teken van geschreven teksten van artiesten die dichtbij hen staan. Deze inspiratie sessie zal gaan over het tot stand komen van zelfgemaakte muziek. We zitten allemaal in verschillende fases in ons leven en ervaren dit op andere manieren. De artiesten van de avond tonen met hun werk de belangrijkste momenten uit hun leven aan het publiek.

  • Lara Bakker
    Hi, ik ben Lara, ik ben 20 jaar oud en ik zit op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie in het tweede jaar. Ik zing sinds jonge leeftijd en geniet van muziek. Ik maak eigen muziek op gitaar begeleid, en de nummers die ik maak noem ik dagboekmuziek. Verhalen die ik meemaak omgezet naar muziek, waar ik alles durf te zijn :)
  • Cheyenne en Guillano
    Broer en zus Cheyenne Toney en Guillano Herdigein maken samen muziek op hun eigen manier. Ze nemen de luisteraar met hun zelfgeschreven muziek en Nederlandse teksten mee op een muzikale reis. Met hun muzikale achtergrond zorgen de broer en zus ervoor dat er een energievolle interactie ontstaat met hun publiek.
  • Simone Don
    Simone Don brengt je in hogere sferen met haar melancholische en speelse melodieën. In de Amsterdamse jazz scene heeft Simone Don haar unieke zwoele stemgeluid ontwikkeld met meeslepende melodieën en invloeden van neo soul, jazz en RnB. Ze zingt over haar avonturen en persoonlijke groei en reflecteert op de wereld. Ze laat je meeslepen in haar rijke fantasie en haar lust voor het goede leven, met een bitter humoristisch randje realiteit. Haar belangrijkste invloeden zijn Yazmin Lacey, Erykah Badu, Lianne la Havas and Amy Winehouse. Ze treedt solo op en in samenwerking met een groeiend aantal artiesten, improviseert met DJ’s in clubs en op festivals en produceert muziek onder haar eigen bedrijf Blabla Sounds.
De moderator van dit programma is
Hessel du Mark
Muzikant
ProgrammareeksVerhalen uit Nieuw-West

Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.