Hierbij nodigen we je uit voor de online editie van de Tweede Vrouwenbijeenkomst Masterplan Nieuw-West op donderdag 18 november 19.00-21.00 uur. Afgelopen juni kwamen we bij elkaar om onze input voor het Masterplan mee te geven. De belangrijkste thema’s voor de vrouwen waren Ontwikkelkansen voor vrouwen & meiden, Veiligheid thuis, op straat & online en Representatie Nieuw-West. Zien we onze input terug?
Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.
In het eerste deel van de bijeenkomst geven we jullie een korte update van de plannen voor een Vrouwenraad voor Nieuw-West. Vervolgens gaan we met de kwartiermaker van Masterplan Nieuw-West in op het proces. Wat is er gebeurd sinds onze bijeenkomst van juni, waar staan we nu met het Masterplan, wanneer is het klaar en hoe kunnen wij betrokken blijven?
In het tweede deel van de bijeenkomst gaan we in twee rondes uiteen in break-out rooms. Daar kun je in gesprek over de ambities voor het Masterplan en de richtingen voor doorbraken die bedacht zijn. Je kan over twee van de drie ambities meepraten. De drie ambities zijn:
  1. Leer- en ontwikkelkansen voor iedereen
  2. Passend werk voor iedereen
  3. Een veilige woon- en leefomgeving voor iedereen
Bij de break-out rooms is iemand van de doorbraakteams aanwezig. Met hen kun je in gesprek over waarom ze deze doorbraakrichtingen hebben gekozen en wat jij denkt dat nodig is om de ambities te realiseren.

Programma

> 19:00 Opening

> 19:05 Korte update over Vrouwenraad Nieuw-West met Marthe Singelenberg van WomenMakeTheCity

> 19.10 Gesprek met de kwartiermaker Maureen van Eijk over het proces van het Masterplan

> 19.25 Pauze

> 19.30 Start 1e ronde zoom-gesprekken in drie groepen over ambities van het Masterplan via: https://us06web.zoom.us/j/87102449027?pwd=UzM3Ry9kLzZ1VVNIVFVOL3liTlMzZz09

> 20.10 5 minuten pauze

> 20.15 Start 2e ronde zoom-gesprekken in drie groepen via: https://us06web.zoom.us/j/87102449027?pwd=UzM3Ry9kLzZ1VVNIVFVOL3liTlMzZz09

> 20.45 Gezamenlijke afsluiting

Dit programma gaat over
In samenwerking met