We zitten in een snel veranderende wereld. Om klaar te zijn voor een nieuw tijdperk wil je creativiteit bevorderen en borgen binnen organisaties. Twee experts uit de creatieve industrie vertellen over de waarde van creatief leiderschap en het faciliteren van creativiteit. We dagen je uit om creativiteit bij jezelf en bij teams te ontgrendelen. Binnen 5 jaar is ‘creativiteit’ een harde skill voor de toekomst. We zullen anders moeten leren denken én samenwerken. We moeten vaardigheden ontwikkelen die we op school niet hebben geleerd. Onze stelling: zonder creativiteit is er geen verandering.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Over de sprekers

Charles Hale is ondernemer, 9x prijswinnend creatief, managing director, creatief directeur, jurylid, klankbordgroep lid, bureau eigenaar en initiatiefnemer van Creating a Creative Culture heeft veel ervaring met het fenomeen creativiteit. Niet alleen binnen een creatieve omgeving, maar ook in omgevingen waar creativiteit hard nodig is.

Simone in ‘t Veld is freelance communicatieadviseur en projectmanager van creatieve massamediale campagnes bij reclamebureaus en bedrijven. Daarnaast betrokken bij diverse duurzaamheidsprojecten o.a. bij het landelijk netwerk op het gebied van microplasticvezels uit textiel. Ontwerper van badkleding en badmode blogger.