Creatieve Industrie

United Stories for Amsterdam

Verhalen uit Amsterdam Nieuw-West, deze keer live vanuit Pakhuis de Zwijger in samenwerking met het Storytelling Centre
vrijdag 24 jul 2020, 20.30
vr 24 jul 2020, 20.30
Online via LIVECAST

Wat is jouw verhaal? Vertel het op deze verhalenavond of leun achterover in je stoel en laat je meeslepen door de verhalen van anderen. Want ook in tijden van de coronacrisis, is het goed om de tijd te nemen voor elkaar en om de verbinding op te zoeken. Deze bijeenkomst is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het verhalen vertellen wilt ervaren of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.

LIVECAST

Ook in de zomer gaan wij door met onze LIVECAST programmering. De hele zomer lang, elke werkdag om 20.30, kijk je via onze website gratis mee voor je dagelijkse dosis inspiratie en informatie. Reserveer snel en kijk mee via de onderstaande gele button.

Bekijk de LIVECAST

Verhalen uit Nieuw-West is een verhalen-reeks gestart vanuit New Metropolis Nieuw-West en wordt nu live uitgezonden vanuit Pakhuis de Zwijger. Thema van deze editie is die we maken samen met het Storytelling Centre is: United Stories for Amsterdam.

Het delen van verhalen verbindt mensen. In Amsterdam maar ook wereldwijd. In Verhalen op Vrijdag zijn het vaak Amsterdammers die vertellen, maar ditmaal nodigen we de wereld uit om verhalen over verbinding met Amsterdammers te delen. Live en online, samengesteld door Storytelling Centre, al twaalf jaar als organisator van het Amsterdam Storytelling Festival verankerd in zowel de stad als in de internationale vertelwereld.

Het wordt een avond om lekker te luisteren en te genieten van wat oude en nieuwe verhalen ons kunnen vertellen over nu.

Heb jij de behoefte om ook een verhaal te delen? Deel jouw verhaal dan met ons via peter@dezwijger.nl.

vrijdag 24 jul 2020, 20.30
Online via LIVECAST