Tijdens Uncovering Creatives coveren we de verhalen van creatieve frontrunners. Onder leiding van onze moderatoren Jennifer Muntslag en Jörgen Tjon a Fong gaan we met onze gasten een uur lang in gesprek over makerschap, ondernemerschap, (creatieve) identiteit, en maatschappelijke thema’s.

Marlou Fernanda is een autodidact interdisciplinair kunstenaar. In haar kleurrijke en expressieve schilderijen, digitale werken, korte films en performances vertelt zij persoonlijke verhalen en haalt ze ook sombere en moeilijke onderwerpen. Haar creatieve visie zet ze ook als artdirector en werkte zo onder andere samen met Sevdaliza, Tim Wes en Daily Paper. In 2018 had ze haar eerst solo-expositie in Amsterdam en vorig jaar werd ze door de British Fashion Council genomineerd tot NEW WAVE: Creative for 2020.

Keanna Willams hair-artist, mode student, artdirector, maakt foto’s en digitale kunst. Ze is op jonge leeftijd begonnen met hairtstyling voor verschillende klanten en heeft ze zichzelf ontwikkeld tot een waar haarkunstenaar. De afgelopen jaren hebben Keanna’s haar kunstwerken de covers van onder andere de fashion bladen NL Vogue en Elle Nederland gesierd.

Dit programma is ontwikkeld door
Kimberly Willems
Programmamaker Creatieve Industrie en Designing Cities For All Of Us
ProgrammareeksUncovering Creatives

Wie zijn de frontrunners die hun stempel drukken op de creatieve scene van Amsterdam en omstreken?