Wat is jouw verhaal? Vertel het tijdens deze verhalenmiddag of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze middag is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen. Ditmaal presenteren wij een speciale editie van onze maandelijkse verhalenavond tijdens het West Beach (Film) Festival en vieren we samen hun twintig jarig bestaan! Waar was jij twintig jaar geleden en wat deed je op dat moment (nog niet)? Welke herinneringen komen er bij je op? Wat vond je destijds belangrijk en waar droomde je van?

Over West Beach (Film) Festival

West Beach (Film) Festival begon twintig jaar geleden als een buurtfilmfestival en is inmiddels uitgegroeid tot een culturele smeltpot die jaarlijks veel verschillende Amsterdammers bij elkaar brengt. Ook dit jaar biedt het festival dagelijks (van 20 t/m 24 september) een filmvoorstelling aan en een afwisselend programma met kunstdisciplines als muziek, theater, kookkunst, spoken word, beeldende kunst en meer. De verhalen zullen worden gedeeld tijdens de jaarlijkse BuurtBrunch: een gezamenlijk ontbijt voor en door de buurt.

Locatie: Het festivalterrein is naast het Sloterstrand, Noordzijde 41, nabij jachthaven De Duikelaar.

In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Jurriaan Hassankhan
Moderator
ProgrammareeksVerhalen uit Nieuw-West

Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.