In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema’s die spelen in Nieuw-West. Thema’s die aan bod zijn gekomen zijn o.a. geld & schulden, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma’s worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.

Deze editie zal over mediawijsheid gaan. Hoe gaan onze jongeren om met alle verschillende prikkels uit de media? Welke uitdagingen ontstaan er voor onze professionals door media? Samen met het panel van de avond gaan we dit verkennen.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Met in dit programma
Nies Medema
Social innovator at Jonge Sla
Youssef Chraqi
Projectleider Jongereninformatiepunt Nieuw-West
Soumia Abalhaya
Meidenwerker
Aart Rijken
Projectmanager KiKiD
Noah Baroud
Jongerenexpert van KiKiD
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.