Dank u wel voor uw interesse. Deze programma is helaas komen te vervallen. Hou onze website in de gaten voor andere programmering.

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema’s die spelen in Nieuw-West. Thema’s die aan bod zijn gekomen zijn o.a. geld & schulden, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma’s worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.

Deze editie bespreken we hoe het gaat met de talentontwikkeling in Nieuw-West. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat missen we in Nieuw-West? Samen met het panel van de avond gaan we dit verkennen.

ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.