In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema’s die spelen in Nieuw-West. Thema’s die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma’s worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

In deze aflevering van talkshow Nieuw-West gaan we in gesprek over de vaccinatiegraad in Nieuw-West. Volgens de laatste cijfers van de GGD loopt Nieuw-West, samen met Zuidoost, nog altijd achter op de rest van Amsterdam.

Om de vaccinatiegraad te verhogen is de gemeente de afgelopen maanden gestart met het voeren van een gericht prikbeleid in Nieuw-West. Zo worden busjes ingezet en kan je zonder afspraak prikken op verschillende locaties.

Wat wordt er nog meer gedaan om de vaccinatiegraad te verhogen? En hoe kunnen we dit gesprek voeren in de buurt? Wat kunnen bewoners zelf doen op dit thema? Hierover gaan we met elkaar in gesprek, praat je mee?

Dit programma gaat over
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.