In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema’s die spelen in Nieuw-West. Thema’s die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lage vaccinatiegraad, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma’s worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Met in dit programma onder anderen
Youssef Chraqi
Projectleider Jongereninformatiepunt Nieuw-West
Aaltje Veen
Education manager Aflatoun Nederland
Bilal el Yacoubi
Projectleider Juridische jongerencoach bij PerMens
Manolya Ergin
Hulpverlener bij PerMens
Salih Türker
Initiatiefnemer MONEY SCHOOL
Ambro Visser
Jongerenschuldhulpverlener bij PuurZuid
Wail Alami

Deze editie gaan we het hebben over: Geld en schulden. Veel jongeren uit Nieuw-West kampen met schuldenproblematiek. Hoe ontstaat dit? Welke initiatieven zijn er om dit tegen te gaan? In deze aflevering praten we met jongeren en professionals over geld en schulden in Nieuw-West.

 

Dit programma gaat over
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.