In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema’s die spelen in Nieuw-West. Thema’s die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lage vaccinatiegraad, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma’s worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Werk vinden op niveau is een uitdaging voor veel jongeren uit Nieuw-West. Hoe komen jongeren de arbeidsmarkt op? In welke mate hebben ze last van discriminatie? Wat wordt er gedaan om dit tegen te gaan? In deze aflevering praten we met jongeren en professionals over werken in Nieuw-West.

Dit programma gaat over
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.