We brengen jonge makers uit diverse disciplines binnen de culturele en creatieve sector samen. Ze delen niet alleen hun persoonlijke verhalen en inzichten, maar geven je ook praktische tips om je te inspireren en te begeleiden op jouw weg naar succes.

Markt Kabaal en Soul 2 Soul verzorgen samen een heerlijke middag, avond & nacht met mooie producten, lekkere muziek, soul food en de juiste vibes.

Tijdens deze markt geven we de ruimte aan verschillende start-ups om hun producten te delen met de bezoekers. Een markt met live muziek, soul food, leuke activiteiten en een panel talk georganiseerd door Kamily Al-Kahef.

De hele dag spelen op verschillende podia live bands en DJ’s, geprogrammeerd door muzikant, producer en DJ Styn en de programmeurs van Markt Kabaal, Rik en Abe.

Entree tot 19:00 uur is gratis, na 19:00 uur betaal je €12,50.

Soul 2 Soul is een Amsterdamse community markt opgericht door vader en dochter Jimmy en Michelle Bergwijn. Van huis uit altijd al bezig geweest met kunst, cultuur, geschiedenis en spiritualiteit.

Bereikbaarheid

Markt Centraal is alleen bereikbaar met de trein, De Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Het treintje rijdt tussen 15:00 en 03:00 uur.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een MIVA-toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat het Markt Centraal vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Locatie

Markt Centraal – L zomer
Centrale Groothandelsmarkt 186
Dit programma is ontwikkeld door
Kamily Al-Kahef
Programmamaker De Sociale Stad
In samenwerking met