We zijn er weer! Kom naar de seizoensopening van New Metropolis Nieuw-West om samen met ons het jaar te beginnen. Een goed moment om na de zomer samen te komen, bij te praten, ideeën uit te wisselen én nieuwe plannen te smeden voor de komende periode.

Let op: Het aantal plekken voor het diner is beperkt, via de knop rechtsboven kun je een plekje reserveren. Wil je alleen naar het optreden van Elenne May komen (inloop vanaf 20:15 uur) dan hoef je je niet aan te melden.

Het zal een avond worden vol ontmoetingen tussen professionals, partners, oude én nieuwe vrienden van New Metropolis Nieuw-West. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk driegangendiner. We luiden samen het nieuwe seizoen in en verkennen elkaars doelen voor de aankomende periode.

Tijdens het diner zal Hessel du Mark twee verhalende short films presenteren die zijn gemaakt in samenwerking met kunstenaars en creatievelingen uit Nieuw-West.

De avond zal worden afgesloten met een betoverend optreden van Elenne May en band: een voorstelling met muziek, spelelementen en spoken word.

Tijdlijn
Vanaf 17:30 uur

Inloop diner

18:00-20:00 uur

Diner

Vanaf 20:15 uur

Deuren open: inloop optreden Elenne May

Vanaf 20:30 uur

Optreden Elenne May

Met in dit programma
Hessel du Mark
Muzikant
Elenne May
Muzikant
Jij
Meld je aan via de RESERVEER knop bovenaan de pagina!