Klaar om je kledingkast nieuw leven in te blazen? Wij geloven dat stijl niet draait om merknamen, maar om creativiteit en zelfexpressie. Breng je oude kledingstukken en leer hoe je je kleding op een coole en unieke manier kunt hergebruiken, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven. Tijdens deze workshop krijg je de kans om meer te leren over hoe je jezelf kunt presenteren door middel van kleding, vorm en kleur keuzes. We willen niet alleen dat je er leuk uitziet, maar ook dat je je goed voelt over jezelf en dat je jezelf kunt laten zien zoals je echt bent. Doe mee en laat je inspireren terwijl je jouw modebewustzijn vergroot en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

 

Locatie: New Metropolis Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 LH Amsterdam).
Met in dit programma

Fotograaf: Mellanie Zaandam, Designer: Snotrag

Fotograaf: Mellanie Zaandam, Designer: Snotrag

Fotograaf: Mellanie Zaandam, Designer: Snotrag

Over Snotrag

SNOTRAG is een merk dat individualiteit binnen een community viert. Onze missie is om individuen in staat te stellen hun unieke talenten en sterke punten te omarmen, terwijl ze ook duurzaamheid bevorderen door weggegooide kleding een tweede leven te geven. Met Snotrag dagen we maatschappelijke normen uit.

Snotrag is een initiatief van Fashion Stylist & Maker Yvana Muradin, die haar inspiratie haalt uit de onrechtvaardigheden die we zien in onze maatschappij. Haar achtergrond in de wereld van mode heeft haar geleerd hoe het perfecte plaatje willen na streven kan verleiden en afleiden.

Dit programma is ontwikkeld door
Yvana Muradin
Stagiair programmamaker New Metropolis Nieuw-West
Dorota Dabrowska
Programmamaker en locatiecoördinator New Metropolis Nieuw-West
Partners
ProgrammareeksJong Amsterdam

Hoe is het om in Amsterdam op te groeien? Wie zijn ‘de Amsterdamse jongeren’? Wat willen ze? Kan Amsterdam brengen wat deze jongeren nodig hebben? We nodigen jongeren en jongerenorganisaties uit om in gesprek te gaan over wat de stad Amsterdam jongeren te bieden heeft.