PublicSpaces conference

Avondprogramma via LIVECAST: HOEDAN!?
vrijdag 12 mrt, 19.30
vr 12 mrt, 19.30
Online via LIVECAST
Volg dit programma via de LIVECAST

Dat internet, waar wij tegenwoordig met z’n allen dag en nacht lijken te wonen, van wie is dat eigenlijk? In wiens huis hangen we de hele tijd rond en wat weten zij over ons? Is het niet eens tijd voor een eigen clubhuis, waar we zelf de regels bepalen? Ons eigen publieke en eerlijke internet? Maar hoe dan!?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma's uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Bekijk de LIVECAST

Het avondprogramma van de eerste PublicSpaces conferentie richt zich op iedereen die zich zo langzamerhand begint af te vragen wat er nu eigenlijk precies mis is met het huidige internet, en vooral ook hoe je het beter zou kunnen maken.

 Onder muzikale begeleiding van Digidopamine/Rararadio met Nadine Roestenburg en Harm Hofmans, zullen de presentatoren Roland Duong en Nadia Moussaid in drie blokken en met een serie spannende gasten alle hoeken en gaten van het internet verkennen; het internet van vandaag, maar ook van morgen.

vrijdag 12 mrt, 19.30
Online via LIVECAST
Reserveer