Op donderdag 16 maart hosten wij onze eerste open mic night in New Metropolis Nieuw-West. Een open podium waarop jij kan schitteren en stralen! Heb jij een mooie stem? Schrijf je je eigen liedjes? Zoek je een plek om te experimenteren en nieuw materiaal uit te proberen? Deze open mic is jouw moment om te shinen. We sluiten de avond af met muziek van Neko!

Met in dit programma
Neko
Jij
Meld je aan via de RESERVEER knop bovenaan de pagina!
Tijdlijn
19:30 - 20:00 uur

Inloop

20:00 - 21:10 uur

Open mic acts

21:10 - 21:30 uur

Afsluiting met Neko

Hoe kan ik mee doen?

Wil je komen spelen? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]. Laat ons per mail weten wat je wil laten zien/horen. Je hebt maximaal 10 minuten voor je act. Zoek je muzikanten om jou te begeleiden? Laat dit dan ook weten in je mail, dan kunnen we kijken of dat mogelijk is. Als we ruimte hebben, is het ook op de avond zelf mogelijk om je op te geven.

Wil je komen luisteren? Meld je dan aan via de RESERVEER-knop bovenaan deze pagina!

Over de initiatiefnemers

Juul Willems is singer-songwriter en maakt Nederlandstalige poëtische pop. Het kijken en luisteren naar anderen geeft haar veel inspiratie. Samen met Annemarie organiseert ze de open mic nights om een podium te bieden aan iedereen die graag muziek, inspiratie en ideeën met elkaar deelt. Ze woont in Amsterdam Zuidoost en werkt bij gemeente Amsterdam.

Annemarie Libbers is zangeres, zangdocent (CVT techniek) en ze maakt films en muzikale voorstellingen onder de naam Eye Create Mirrors. Ook schrijft ze sinds een paar jaar haar eigen nummers, zowel in het Engels als in het Nederlands. Annemarie: “Juul en ik kennen elkaar van de singer songwriter opleiding van La La Lab. Daar ontstond ook het idee voor deze open mic. Het is namelijk fantastisch om op te treden met eigen liedjes, maar het is nog fijner en inspirerender om dat gevoel te kunnen delen met andere muzikanten. Wie weet welke samenwerkingen daar nog uit ontstaan.”

In samenwerking met