New Metropolis Nieuw-West doet mee aan Midzomer Mokum en presenteert hier voor de tweede keer de Open Maak Dagen. Met de Open Maak Dagen bieden wij een variatie aan creatieve, inhoudelijke en vooral leuke workshops, verspreidt over over vijf dagen. Ontmoet nieuwe mensen en raak geïnspireerd door de omgeving. Stap uit je comfort zone en doe mee aan de Open Maak Dagen!

Voor een aantal workshops moet je je aanmelden. Dat kan via deze Google Form: https://forms.gle/xWueFHdaaZuD4SUg6

De laatste Open Maak Dag is op vrijdag 26 augustus. Onderaan deze pagina vindt je de link naar de pagina.

Te doen tijdens Open Maak Dag 4!
12:00 - 18:00 | Doka workshop - werken met analoge fotocamera met Douwe dag 1

Vroeger wisten we niet anders. Als je een moment wilde vastleggen, ging dat met handmatig je camera scherp stellen, een rolletje vol schieten en deze ontwikkelen om je resultaat te bekijken. In deze moderne tijden is dit komen te vervallen. Wil je leren hoe het toen ging? Doe mee aan de Doka workshop! Meld je aan voor deze workshop voor een gegarandeerde plek. Het aanmeldformulier vind je hierboven.

Op dag 1 ontmoeten we elkaar, is er een uitleg over de camera, foto’s schieten en vervolgens ontwikkelen.

15:00 - 18:00 | Ratjes timmeren met La Cruz en Helweg

Kom een rat in elkaar timmeren… van hout! Heb jij weleens een rat buiten zien lopen? En wat zou jij tegen een rat willen zeggen? Dat kan, als je een rat maakt en daar een bericht bij maakt!

La Cruz en Helweg zijn beeldende kunstenaars die allerlei toffe houten projecten hebben gedaan. Op 26 augustus zijn ze bij New Metropolis Nieuw-West om via hun kunst het afvalprobleem EN rattenprobleem bespreekbaar te maken.

Meld je aan voor deze workshop voor een gegarandeerde plek. Het aanmeldformulier vind je hierboven.

15:00 - 17:00 | Buttons en een praatje met Soca

Kom je eigen buttons maken tijdens de Open Maak Dagen bij New Metropolis Nieuw-West! Tegelijkertijd kan je in gesprek gaan met Soca. Het mag overal over gaan!

17:00 - 20:00 | Muziek maken met Hessel du Mark

Kom met Hessel Du Mark samen wat hiphop tracks maken. De aanstekelijke energie van Hessel garandeert ons van een avond vol hype!