> Praat van 20:00 tot 21:30 uur mee via ZOOM! De link naar dit deel van de bijeenkomst is: https://zoom.us/j/93403985129

 

Op 15 december vanaf 19 uur organiseren de makers van het Masterplan Nieuw-West samen met New Metropolis een online bijeenkomst voor de inwoners van Nieuw-West. Daarin nemen we u graag mee in wat er in het afgelopen half jaar is gebeurd en kijken we samen vooruit naar hoe we verder gaan. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

 

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.

Nog even in het kort: het Masterplan Nieuw-West is een 20-jarige aanpak waarmee een brede alliantie, bestaande uit maatschappelijke organisaties, bewoners, ondernemers, gemeente Amsterdam en het Rijk de leefbaarheid en veiligheid in Nieuw-West duurzaam wil verbeteren. De focus daarbij ligt op het bieden van meer perspectief aan de jeugd van Nieuw-West.

U krijgt niet alleen te horen en te zien hoe ver we zijn, maar we gaan ook met u in gesprek over hoe we verder gaan. De ambities in het Masterplan worden uitgewerkt in verschillende zogenoemde doorbraakrichtingen. Wilt u alvast kijken wat de doorbraakrichtingen zijn: klik dan hier.

Wij nodigen bewoners en belanghebbenden uit om tijdens de bijeenkomst op 15 december vragen te stellen, hun mening te geven, en in gesprek te gaan met de makers van het masterplan. Op deze manier kunt u met uw inbreng bijdragen aan de verdere uitwerking of het bijschaven van die doorbraakrichtingen.

De bijeenkomst is online, en duurt van 19:00 uur tot 21:30 uur.
> Het eerste deel van de bijeenkomst, van 19:00 tot 20:00 uur, is informatief, dit is via deze pagina te volgen.
> In het tweede deel van de bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek, van 20:00 tot 21:30 uur. De link naar dit deel van de bijeenkomst is: https://zoom.us/j/93403985129

 

 

Dit programma gaat over
In samenwerking met
Mediapartner