Jongeren van de Meervaartstudio maakten i.s.m. LostProject een theatervoorstelling over racisme: GAME OVER. LostProject gaat met hen in gesprek en laat theatrale scènes zien uit de voorstelling. In het systeem waar we met zijn allen aan deelnemen, zullen sommigen zich moeten blijven aanpassen als ze willen winnen. Anderen hoeven hier veel minder voor te doen. Is winnen nog wel leuk als het niet eerlijk gaat? De nieuwe generatie uit Amsterdam wil verandering en spreekt zich uit tegen dit systeem.

De cast van de voorstelling GAME OVER bestaat uit:

Eva Politakis, Lotte Donkers, Samora de Boer, Lieke Witteveen, Lot van Oekel, Mohamed Abd El Hafeez, Kira-Nerys Kemble, Keisha Boye, Klaske Duin, Jillian Jordan & Semme Bullinga. Zij zullen samen met Ibrahim Kayal en de Kinderburgemeester Ilias aan tafel schuiven tijdens deze livecast!

Dit programma gaat over
Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
ProgrammareeksSamen Tegen Racisme

De coalitie Samen Tegen Racisme heeft als doel om discriminatie en racisme tegen te gaan en inwoners van Amsterdam te sterken om op te komen voor zichzelf en voor anderen. Om dit doel te bereiken zal de coalitie Samen Tegen Racisme, onder andere, maandelijkse bijeenkomsten organiseren bij Pakhuis de Zwijger. Tijdens deze programma's worden verschillende thema's besproken en zullen initiatieven en experts aan het woord komen. Deze worden opgenomen middels LIVECAST en zijn dus terug te kijken waarbij live aanwezigheid bij de programma's ook mogelijk is. De coalitie Samen Tegen Racisme bestaat uit Comité 21 maart, Zwart Manifest, Collectief Tegen Islamofobie en Discriminatie, Oy Vey en Pakhuis de Zwijger.