Jongeren van de Meervaartstudio maakten i.s.m. LostProject een theatervoorstelling over racisme: GAME OVER. LostProject gaat met hen in gesprek en laat theatrale scènes zien uit de voorstelling. In het systeem waar we met zijn allen aan deelnemen, zullen sommigen zich moeten blijven aanpassen als ze willen winnen. Anderen hoeven hier veel minder voor te doen. Is winnen nog wel leuk als het niet eerlijk gaat? De nieuwe generatie uit Amsterdam wil verandering en spreekt zich uit tegen dit systeem.

Pakhuis de Zwijger zendt dagelijks online programma's uit via de LIVECAST. Meepraten kan via de Zoom webinar.

De cast van de voorstelling GAME OVER bestaat uit:

Eva Politakis, Lotte Donkers, Samora de Boer, Lieke Witteveen, Lot van Oekel, Mohamed Abd El Hafeez, Kira-Nerys Kemble, Keisha Boye, Klaske Duin, Jillian Jordan & Semme Bullinga. Zij zullen samen met Ibrahim Kayal en de Kinderburgemeester Ilias aan tafel schuiven tijdens deze livecast!

Dit programma gaat over
Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
OverSamen Tegen Racisme

Comité 21 maart en Pakhuis de Zwijger organiseren vanaf 26 oktober een maand lang een de online LIVECAST serie Samen Tegen Racisme. Hierin zullen inhoudelijke programma's, films en verhalen avonden over het thema racisme en discriminatie passeren. De programmareeks is een vervolg en alternatief op de Week Tegen Racisme die door de Corona geen doorgang kon vinden in maart 2020. Tijdens de reeks zullen we strategische discussies aangaan over hoe we de samenwerking tussen diverse groepen en organisaties die zich inzetten tegen racisme en discriminatie kunnen versterken. Dit om in solidariteit een nieuwe anti-racisme agenda uit te dragen richting politieke partijen met het oog op de Tweede Kamerverkiezingen van 2021.