De Stad

Onderwijs in Amsterdam Zuidoost

Hoe is het in tijden van COVID-19 in Zuidoost gesteld met het middelbaar onderwijs?
woensdag 13 mei, 18.30
wo 13 mei, 18.30
Online via LIVECAST

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Hoe is het in tijden van COVID-19 in Zuidoost gesteld met het middelbaar onderwijs? Kunnen alle leerlingen bereikt worden? Zijn er veel leerachterstanden en hoe is het gesteld met de veiligheid van de leerlingen? En wat hebben we geleerd in de afgelopen maanden voor de toekomst?
Samen met wethouder Marjolein Moorman, stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing en onderwijsprofessionals uit Amsterdam Zuidoost spreken we over hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

LIVECAST

In verband met de meest recente ontwikkelingen betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma's uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel om zeker te zijn van je online plekje, waarna je 24 uur voor de start van het programma een mailtje van ons ontvangt met de juiste link naar de LIVECAST of Zoom webinar. Je kunt ook altijd nog meekijken via de onderstaande gele buttons verwijzend naar LIVECAST en Zoom.

Praat mee via Zoom Bekijk de LIVECAST
woensdag 13 mei, 18.30
Online via LIVECAST